Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Izlet na Jankovac HPD-a Gojzerica s djecom i roditeljima Katoličke osnovne škole

Izlet na Jankovac HPD-a Gojzerica s djecom i roditeljima Katoličke osnovne škole

Sekcija za rad s mladima HPD-a Gojzerica Požega organizirala je jučer planinarski izlet za djecu i roditelje Katoličke osnovne škole u Požegi i njihovu planinarsku sekciju Pegaz

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 228

Sekcija za rad s mladima HPD-a Gojzerica Požega organizirala je jučer planinarski izlet za djecu i roditelje Katoličke osnovne škole u Požegi i njihovu planinarsku sekciju Pegaz.

Staza izleta išla je od Starog kamenoloma preko Duboke na Jankovac, gdje su djeca i roditelji mogli uživati na prekrasnoj kružnoj stazi. Na izletu se okupilo pedesetak djece i roditelja, te vodiča iz HPD-a Gojzerica Požega. Na najbolji mogući način proveli su prekrasan sunčani dan i uživali u prirodi i dobrom društvu.

- Hvala svim vrijednim Gojzericama na organizaciji ovog izleta: Frani Barišiću, Loreni Đurina, Ani Heleni Galić, Ivani Zovko, Roberti Raguž, Domagoju Šega, Željku Seifertu, Zdravku Matičeviću i Zvonimiru Puljaševiću. Ipak najveća nagrada za ove krasne ljude bili su dječji osmjesi. Hvala vam svima još jednom! – poručuju iz HPD Gojzerica.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?