Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Glazbeno-duhovni program mladih u Požegi „Otvorite vrata Kristu 2021.“

Glazbeno-duhovni program mladih u Požegi „Otvorite vrata Kristu 2021.“

U subotu 25. rujna 2021. godine, u okviru Biskupijskog dana, u dvorištu katoličkih škola u Požegi mladi vjernici Požeške biskupije organiziraju glazbeno-duhovni program „Otvorite vrata Kristu 2021.“ s početkom u 20.00 sati

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 83

U subotu 25. rujna 2021. godine, u okviru Biskupijskog dana, u dvorištu katoličkih škola u Požegi mladi vjernici Požeške biskupije organiziraju glazbeno-duhovni program „Otvorite vrata Kristu 2021.“ s početkom u 20.00 sati. Geslom i drugim elementima glazbeno-duhovni program želi istaknuti povezanost sa životom i likom svetog pape Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške biskupije te pomoći mladima da potaknuti njegovim riječima i primjerom odgovore na Božji poziv.

U ovogodišnjem programu, primjerenom okolnostima pandemije koronavirusa, nastupaju Stjepan Lach, Matej Galić, Bruna Oberan, Bruno Čolak i Amorose, a prati ih uži Biskupijski zbor mladih te bend zajednice „Srce Isusovo“ iz Zagreba.

Pri kraju glazbeno-duhovnog programa svi prisutni će se uputiti u požešku Katedralu i iskazati poštovanje svetom Ivanu Pavlu II. pred njegovom relikvijom, a potom će uslijediti euharistijsko klanjanje.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?