Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požega: Edukativno preventivna akcija „Sigurno u auto sjedalici“

Požega: Edukativno preventivna akcija „Sigurno u auto sjedalici“

Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji s udrugom “Roda” i Auto klubom Požega provela je u zonama osnovnih škola i vrtića preventivnu akciju provjere ispravnosti i pravilnog korištenja dječjih auto sjedalica

Autor: RVA/PUPS
Fotografija: RVA/PUPS
Datum:
Broj pregleda: 215

Policijska uprava  požeško-slavonska u suradnji s udrugom “Roda” i Auto klubom Požega provela je u zonama osnovnih škola i vrtića preventivnu akciju provjere ispravnosti i pravilnog korištenja dječjih auto sjedalica. Povodom početka nove školske godine i akcije "Poštujte naše znakove" te tjedna u kojem se provode ROADPOL-ovi Dani sigurnosti u prometu, danas  se na području Policijske postaje Požega, u zonama osnovnih škola i vrtića provodila edukativno-preventivna akcija pod nazivom "Sigurno u auto sjedalici".

 Navedena akcija provodila  se u zonama škola i vrtića jer veliki broj roditelja djecu dovoze u školu svojim automobilima. Akcija ima za svrhu ojačati svijest kod roditelja o pravilnom korištenju dječje auto sjedalice. Također su pružene mogućnosti besplatnog pregleda auto sjedalica te besplatni stručni savjeti od strane savjetnica iz udruge „Roda". U provedbi akcije  svima onima koji  su na propisani način koristili sigurnosni pojas i auto sjedalicu podijeljene su majice akcije Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, bojanke te prigodni promidžbeni materijali.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?