Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Robert Hofman nezavisni kandidat za načelnika Općine Velika

Robert Hofman nezavisni kandidat za načelnika Općine Velika

“Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani Općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje,“ stoji u priopćenju koje potpisuje Robert Hofman iz Velike

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 82

“Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani Općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje,“ stoji u priopćenju koje potpisuje Robert Hofman iz Velike.

Robert Hofman, nezavisni kandidat za načelnika Općine Velika ovim putem obavještava javnost i predstavlja svoju kandidaturu za načelnika Općine Velika.

Kandidat za načelnika Općine Velika je Robert Hofman iz Velike, rođen 1971. godine. Oženjen, otac dvoje djece, hrvatski branitelj i poduzetnik. Robert je veliki entuzijast i smatra da se dobrom voljom, iskustvom i željom može napraviti puno toga. Osnivač je Udruge „Veličanka“ koja je pokrenula mnoge projekte u Velikoj te sudjeluje i volontira u radu raznih udruga. Uređivao je i izdavao novinski list „Velička kronika“.

“Smatramo da malo tko u našoj općini može biti zadovoljan učinjenim u proteklom razdoblju, a stagnacija cijele Općine Velika je vidljiva, unatoč mnogim velikim obećanjima od kojih se većina nije ostvarila. Iz tog smo razloga okupili grupu mladih ljudi čija je želja poboljšati uvjete življenja u samoj općini. Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani Općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje,“ stoji u priopćenju koje potpisuje Robert Hofman iz Velike.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?