Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ministar Aladrović posjetio danas Dom za odrasle osobe u Novoj Ljeskovici

Ministar Aladrović posjetio danas Dom za odrasle osobe u Novoj Ljeskovici

Ministar Aladović prvi je puta u svom ministarskom mandatu u posjeti Ljeskovici i iznimno je zadovoljan viđenim.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 425

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović zajedno sa svojim savjetnikom Lukom Čirkom obišao je danas Dom za odrasle osobe u Novoj Ljeskovici, gdje je održao radni sastanak s načelnikom Općine Čaglin Daliborom Bardačem i ravnateljicom doma Radom Matoš.  

Ministar Aladović prvi je puta u svom ministarskom mandatu u posjeti Ljeskovici i iznimno je zadovoljan viđenim. Riječ o kvalitetnoj ustanovi, o dobroj suradnji ravnateljice s ministarstvom a kako skrbe za gotovo 300 korisnika i imaju više od 100 zaposlenih, svakako utječu ne samo na čaglinski kraj nego i na samu županiju jer se u Domu nalaze korisnici iz naše ali i iz Brodsko-posavke i Osječko Branajske županije.

Josip Aladrović

Ministar Aladović pojasnio je i razloge današnjeg sastanka

00:48 Josip Aladrović

Rada Matoš

Ravnateljica doma Rada Matoš zahvalila se ministru Aladroviću na posjeti 

01:07 Rada Matoš

Na taj način, naglašava ravnateljica,  poboljšava  se način njihova života i daje pravo na život u zajednici kao i svakom građaninu Hrvatske , odnosno pravo na izbor. Ravnateljica Matoš dodaje da će postojeće smještajne kapacitet  zadržati a uz pomoć ministarstva ukoliko bude moguće u  planu je  i razvoj novih kapaciteta , novih aktivnosti razvijajući nove usluge kao ustanova.

Dalibor Bardač

Načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač također se zahvalio ministru Aladroviću na posjeti te istaknuo važnost ovakve ustanove za čaglinski kraj. Najavio je i dalje  dobru suradnju i pomoć Domu.

01:04 Dalibor Bardač

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?