Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pleternica Čaglinu donirala svoju vatrogasnu cisternu

Pleternica Čaglinu donirala svoju vatrogasnu cisternu

Nakon što je DVD Pleternica kroz donaciju Vlade Republike Hrvatske dobio novu vatrogasnu cisternu, odlukom upravnog odbora DVD-a Pleternica i Grada Pletenice odlučeno je da postojeća vatrogasna cisterna bude dana na korištenje DVD-u Čaglin

Autor: RVA/Grad Pleternica
Fotografija: RVA/Grad Pleternica
Datum:
Broj pregleda: 224

Nakon što je DVD Pleternica kroz donaciju Vlade Republike Hrvatske dobio novu vatrogasnu cisternu, odlukom upravnog odbora DVD-a Pleternica i Grada Pletenice odlučeno je da postojeća vatrogasna cisterna bude dana na korištenje DVD-u Čaglin.

– Čast mi je biti ovdje u Čaglinu danas, zajedno sa vatrogascima DVD-a Pleternica na čelu s predsjednikom Radovanom Rotarom u prilici predaje vozila DVD-u Čaglin. Izuzetno sam sretna zbog velikog srca naših vatrogasaca koji pomažu, ne samo građanima nego i drugim društvima kao što je to danas ovdje u Čaglinu. – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

DVD Čaglin na području Požeško-slavonske županije ima najviše intervencija upravo u dostavi vode, a s obzirom na široko područje koje pokrivaju, odluka DVD-a Pleternica da vozilo ode u Čaglin je apsolutno logična.

– Zahvaljujem se na ovoj donaciji jer mi u općini Čaglin imamo 31 naselje na 180 kvadratnih kilometara. Ogromna površina, raštrkana naselja, slabo izgrađena hidrantska mreža, tako da nam je upravo u DVD Čaglin kao Vatrogasnom centru nedostajalo ovakvo vatrogasno vozilo. Ono će biti u punoj funkciji, najviše u prijevozu vode, što je i prošle godine bio najveći zadatak čaglinskih vatrogasaca. Ovo je vozilo i puno novije od naših navalnih vozila, pa se i stoga zahvaljujem i DVD Pleternica i gradonačelnici Jozić što su prepoznali ovu našu potrebu. – rekao je načelnik općine Čaglin, Dalibor Bardač.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?