Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ

ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ

U nacionalnu kampanju uključili su se Komunalac i Grad Požega

Autor: RVA/GP
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 194

I ove se godine, u suradnji s Gradom Požegom, u nacionalnu kampanju „Zasadi stablo, ne budi panj“ uključio Komunalac Požega d.o.o. čiji su djelatnici zasadili 47 stabala na nekoliko lokacija u gradu. Deset stabala osigurao je Komunalac Požega, a 37 stabala Grad Požega.

 

S prvim danom ožujka, podsjetimo, započeo je „Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.”, koji će trajati do 7. ožujka 2021. godine na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Popunjeni su postojeći drvoredi u gradu, 15 sadnica je zasađeno u Zvečevačkom parku, 10 u Ulici Grgura Ninskog uz nasip Veličanke na Sajmištu, a osam je stabala zasađeno na dječjem igralištu u Ulici Sv. Leopolda Mandića.

Komunalac Požega d.o.o. i Grad Požega u akciji „Zasadi stablo, ne budi panj“ sudjelovali su i lani kada je bilo zasađeno 40 stabala.

Cilj akcije je razviti svijest o klimatskim promjenama i očuvanju okoliša.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?