Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Osatina grupa otvorila prodavaonicu u Požegi!

Osatina grupa je otvorila danas svoje prvo prodajno mjesto u Požegi, na adresi Sv. Roka 24

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1827

Osatina grupa je otvorila danas svoje prvo prodajno mjesto u Požegi, na adresi Sv. Roka 24.

Želiš da ti i tvoja obitelj jedete povrće i voće poznatog podrijetla, zamamne svježine i vrhunske kvalitete? Biraj Vego povrće i voće! Jedinstvenost brenda Vego leži u fleksibilnosti, pouzdanosti i cjelogodišnjoj prisutnosti na tržištu.

Brend Vego predstavlja proizvodnju svježeg voća i povrća. Ukupna vlastita proizvodnja iznosi više od 25 tisuća tona godišnje, a nalazi se na četiri proizvodne lokacije – Ivankovo, Tomašanci, Slašćak i Đurđevac.

Od povrća uzgajamo rajčice (Grappolo, Cocktail i Papeletto), krastavac salatar, tikvicu i papriku, a od voća jagode i jabuke. Osim vlastite proizvodnje, brend Vego obuhvaća i povrće i voće iz kooperacije kojom podupiremo domaće proizvođače i širimo svoj asortiman proizvoda.

Vero mesni proizvodi naziv su dobili prema talijanskoj riječi vero koja znači istinitost, izvornost, autentičnost. Ti su pojmovi, kao i sam naziv brenda, u suodnosu s brendom Vego koji je već poznat i priznat među potrošačima, ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama, kao i u EU.

Ono što naš brend nudi jest sljedivost, zaokružena proizvodnja i kvaliteta u konačnici što se simbolično prikazuje logotipom Vera koji komunicira put od naše farme do vašeg stola.

Zaokruženim proizvodnim ciklusom također garantiramo sljedivost proizvodnje, od kontrolirane prehrane i uzgoja vlastite stoke, do detaljno razrađenog i praćenog tehnološkog procesa u samoj preradi mesa do planiranog i kontroliranog transporta i distribucije, kako sirovine tako i gotovog proizvoda.

Zaokruživanjem poljoprivredne proizvodnje, Osatina je plasirala liniju proizvoda Florasan – supstrate za cvijeće i vrt.

Mnoštvo je čimbenika koji utječu na zdravlje i ljepotu bilja, a uz samu kvalitetu sadnica, zemlja je zasigurno jedan od najvećih. Stoga što posjedujemo visokovrijedne inpute, tehnologiju i stručno znanje, započeli smo proizvodnju i plasman Florasan supstrata.

Primjena humusa kao zemljanog supstrata-poboljšivača prisutna je u uzgoju sobnog i balkonskog bilja, kao i povrća. Cilj nam je optimalnim omjerom cijene i kvalitete Florasan supstrate učiniti najpoželjnijim izborom za potrošače.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?