Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

BEST DANCE SOLO CHALLENGE

BEST DANCE SOLO CHALLENGE

Hvala svim prekrasnim plesačicama koje su sudjelovale na našem BEST DANCE SOLO CHALLENGE .

Autor: RVA/PSMM
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 261

Iako smo razdvojeni od naših plesača , trudimo se pronaći načina za povezivanje !

Hvala svim prekrasnim plesačicama koje su sudjelovale na našem BEST DANCE SOLO CHALLENGE .

Oduševili ste nas svojim izvedbama vlastitih koreografija , raznovrsnim idejama i maštovitošću.

Više od 40 prijavljenih sola u raznim plesnim disciplinama od najmlađih sa 3 godine do onih najstarijih sa 17 godina. Bile su to plesačice iz više plesnih klubova : PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ, PLESNI KLUB BOA, PLESNI KLUB DOLCE I PLESNA SEKCIJA CVJETIĆI GLAZBE,  a bilo je i djevojčica koje plešu samostalno i tek se žele priključiti nekom plesnom klubu.

Preko zoom platforme smo zajedno pregledali sola te ih ocijenili. Bilo je to divno, napokon toliko energije i ljepote koju ste stvorili online .

Veliko hvala trenerici Marijani Verčej koja nam je pomogla u odabiru najboljih.

Svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje, a pobjednici i medalje.

Poklon je to našeg plesnog studija ovoj vrijednoj djeci koja uporno vježbaju tri  puta tjedno preko zoom platforme što nije nimalo lako i zaslužuje pohvalu.

Uz ovaj izazov tu je i BEST DANCE PHOTO CHALLENGE. Ovdje su roditelji i djeca sami bili zaduženi za broj glasova koji će njihova slika osvojiti. Glasalo se 10 dana i bilo je vrlo uzbudljivo.

Najveći broj glasova osvojila je slika Martine Denon.

Stručan sud dala je i fotografkinja Kristina Kovačević iz FOTO STUDIO Z, odlučila se za sliku Petre Gati koja je osvojila posebnu nagradu.

 

Najbolji u ovom izazovu su osvojili besplatnu mjesečnu članarinu i pehar.  I ovo je bilo jedno novo i prekrasno iskustvo!

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?