Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Započeo natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" - osvojite 3 tisuće kuna

Započeo natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" - osvojite 3 tisuće kuna

Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, sedmu godinu za redom, raspisuje Natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1108

Zavod za javno zdravstvo tradicionalno, sedmu godinu za redom, raspisuje Natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" namijenjen svim punoljetnim pušačima oba spola s više od godine dana pušačkog „staža“, a koji žele dugoročno pokušati prestati pušiti potaknuti korizmenim odricanjem.

Svi zainteresirani, po prethodnoj telefonskoj najavi (radi točnog termina) na: 034/311-563 i 034/311-578, trebaju osobno doći prijaviti se do 26. veljače u Službu za javno zdravstvo, Zavoda za javno zdravstvo, Županijska 9 u navedene termine:

ponedjeljkom od 11 do 13 sati,

srijedom i petkom od 08 do 10 sati,

četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirani su za 8. travnja. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna, a bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?