Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Program potpora poljoprivredi na području Požeško - slavonske županije za razdoblje 2021. - 2027. godine

Program potpora poljoprivredi na području Požeško - slavonske županije za razdoblje 2021. - 2027. godine

Potpore su namijenjene SOPG-u, OPG-a ili obrtu upisanom u Upisnik poljoprivrednika za provedenu investiciju koja je sukladna mjerama iz Javnog poziva.

Autor: RVA/PSŽ
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 251

Kroz navedeni projekt, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek izradio je „Analizu potencijala i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“ (dalje u tekstu: Projekt). Na osnovu Projekta i temeljem dosadašnje uspješne provedbe sufinanciranje ulaganja OPG napravljen je Program potpora poljoprivredi koji će se provoditi u sljedećem programskom razdoblju, a obuhvaća 10 mjera.

Javni pozivi za dodjelu potpora male vrijednosti u 2021. godini objavit će se na mrežnim stranicama Županije, u ožujku. Potpore su namijenjene SOPG-u, OPG-a ili obrtu upisanom u Upisnik poljoprivrednika za provedenu investiciju koja je sukladna mjerama iz Javnog poziva.

Tražitelj potpore mora ispuniti sljedeće uvjete:

  • Predmet dodjele potpore mora se obavljati na području Požeško-slavonske županije
  • Tražitelj nema nepodmirenih obveza prema državi i Požeško-slavonskoj županiji
  • Tražitelj mora financirati u cijelosti troškove koji su predmet dodjele potpora
  • Sufinancirati se mogu troškovi nastali i plaćeni od prvog dana po isteku roka Javnog poziva za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja Požeško-slavonske županije za prethodnu godinu do dana objave Javnog poziva za podnošenje Zahtjeva za dodjelu sredstava potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja Požeško-slavonske županije za tekuću godinu.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?