Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Nova isporuka: Prosječna starost vozila sada je dvije godine, što je za primjer u RH

Zavodu za hitnu medicine Požeško-slavonske županije uručena su tri nova vozila

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 603

Zavodu za hitnu medicine Požeško-slavonske županije uručena su tri nova vozila. Vrijednost nabave je 1,27 milijuna kuna, a iznos su po pola podmirili Zavod i Požeško-slavonska županija. Ravnatelj Zavoda Fabijan Barišić pojasnio za što će i gdje vozila služiti.

00:28 Fabijan Barišić

Župan Alojz Tomašević dodaje da se cijele godine vodila briga u zdravstvenom sustavu, a novim vozilima pružit će se još bolja zdravstvena zaštita građana.

00:45 Alojz Tomašević

Ponovimo, jučer su na područje Požeško-slavonske županije stigle prve doze cjepiva protiv bolesti COVID-19, namijenjena prvenstveno zdravstvenim djelatnicima koji su izravno i neizravno izloženi bolesti te štićenicima domova za starije i nemoćne. Građani koji imaju želju cijepiti se trebaju to najaviti svojim liječnicima obiteljske medicine, pa će u skladu s procjenom ugroze biti pozvani na cijepljenje kod isporuka cjepiva sljedeće godine. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?