Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policijska uprava Požeško-slavonska produžila radno vrijeme s građanima radnim danom do 19 sati

Policijska uprava Požeško-slavonska produžila radno vrijeme s građanima radnim danom do 19 sati

Radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi u Požegi od danas počinje primjenom novog uredovnog vremena za građane koji obavljaju poslove na referadama prijavništva i osobnih isprava

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 592

Iz Policijske uprave požeško-slavonske obavještavaju građane kako je rad upravnih poslova u Policijskoj upravi u Požegi prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi u Požegi od danas počinje primjenom novog uredovnog vremena za građane koji obavljaju poslove na referadama prijavništva i osobnih isprava. Novo uredovno vrijeme za građane u sjedištu Policijske uprave u Požegi na referadama prijavništva i osobnih isprava je svakim radnim danom od 8 do 19 sati.

Pozivaju građane da vode računa o vlastitom i tuđem zdravlju te da radi rješavanja upravnih poslova dolaze samo u žurnim slučajevima. Napominju kako isprave čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašenja epidemije (od 11.03.2020. godine) i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi i iskaznice za strance vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?