Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Članovi SK Požega nastupili na 1. kolu 2. Hrvatske streljačke lige u Vinkovcima

Članovi SK Požega nastupili na 1. kolu 2. Hrvatske streljačke lige u Vinkovcima

U nedjelju, 25. listopada u Vinkovcima je održano 1. kolo 2. Hrvatske lige u streljaštvu na kojem je nastupila i ekipa Streljačkog kluba "Požega". Ekipu su činili Gašpar Klarić, Ivan Pavao Laštovica i Vedran Živković

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 192

U nedjelju, 25. listopada u Vinkovcima je održano 1. kolo 2. Hrvatske lige u streljaštvu na kojem je nastupila i ekipa Streljačkog kluba "Požega". Ekipu su činili Gašpar Klarić, Ivan Pavao Laštovica i Vedran Živković. Kako se tu ne računa pojedinačni rezultat nego samo ekipni požeški strijelci su zauzeli četvrto mjesto i to s ne baš sjajnim rezultatom.

Od ove godine 1.A i 1.B liga su ujedinjene u 1.Walter Hrvatsku ligu i odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog streljačkog saveza odlučeno da se ta liga puca u Solinu, Čakovcu i Dubrovniku, a da se klubovi koju nemaju toliko financija ipak mogu natjecati osnovana je2. Hrvatska liga. Stoga je požeški klub odlučio da se pređe u 2.ligi zbog bližeg putovanja. Naredno kolo je u Nuštru 15.studenog 2020.godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?