Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Važna obavijest Tekije d.o.o. korisnicima vodnih usluga s područja grada Kutjeva te općina Kaptol i Velika

Važna obavijest Tekije d.o.o. korisnicima vodnih usluga s područja grada Kutjeva te općina Kaptol i Velika

Došlo je do tehničke pogreške prilikom tiskanja obračunskih i akontativnih uplatnica

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1966

Obavještavamo korisnike vodnih usluga s područja grada Kutjevo te općina Kaptol i Velika da je došlo do tehničke pogreške prilikom tiskanja obračunskih i akontativnih uplatnica koje su Vam dostavljene na kućne adrese dana 22. i 23. listopada 2020. godine.

Molimo Vas da navedene uplatnice zanemarite i ne vršite plaćanje istih. U najkraćem roku na Vaše kućne adrese biti će dostavljene nove, ispravljene uplatnice po kojima će se vršiti plaćanje isporučenih vodnih usluga.

Ovim putem se ispričavamo zbog nastale pogreške u informatičkoj pripremi spomenutih uplatnica na koje TEKIJA d.o.o. nije mogla pravovremeno utjecati. Također, ovim putem obavještavamo i sve ostale korisnike naših usluga iz drugih jedinica lokalne samouprave na našem vodouslužnom području, da će doći do kašnjenja s dostavom uplatnica zbog navedenih tehničkih poteškoća.

U slučaju eventualnih nejasnoća i daljnjih potrebnih pojašnjenja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: 034/312-470 (Odjel računovodstva i financija) i 034/312- 469 (Odjel komercijalnih poslova) ili na e-mail info@tekija.hr.

S poštovanjem, TEKIJA d.o.o.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?