Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novim box barijerama i branama obrana od poplava na području Požeštine znatno ubrzana i učinkovitija

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je kroz Ravnateljstvo za robne zalihe ustupilo Vatrogasnoj zajednici Grada Požege box barijere i brane „vodom protiv vode“ za zaštitu od poplava

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 397

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je kroz Ravnateljstvo za robne zalihe ustupilo Vatrogasnoj zajednici Grada Požege box barijere i brane „vodom protiv vode“ za zaštitu od poplava.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege (koju čine JVP Grada Požege, DVD Požega i DVD Gornji Emovci) Dalibor Hrunka zahvalio je na opremi, jer se ove barijere postavljaju neusporedivo brže nego vreće s pijeskom.

00:38 Dalibor Hrunka

Nova oprema predstavljena je na šetnici uz Orljavu, gdje se ova rijeka gotovo izlila 2014. godine, na što je podsjetio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:58 Darko Puljašić

Na vrijednoj donaciji zahvalio je u ime Ravnateljstva civilne zaštite, Područnog ureda Osijek, Službe civilne zaštite Požega, voditelj Slavko Marinac.

00:30 Slavko Marinac

Pomoćnik ministra gospodarstva i održivog razvoja te ravnatelj Ravnateljstva za robne zalihe Damir Juzbašić dodaje da su robne zalihe u trajnom vlasništvu Republike Hrvatske, ali se jedinicama lokalne samouprave i javnim vatrogasnim društvima daju na korištenje.

00:43 Damir Juzbašić

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?