Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Svetkovina sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške Katedrale i Grada Požege

Na svetkovinu sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale i grada Požege, svečano euharistijsko slavlje u Katedrali u 11 sati predvodi apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj msgr. Giorgio Lingua

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 635

Na svetkovinu sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale i grada Požege, svečano euharistijsko slavlje u Katedrali u 11 sati predvodi apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj msgr. Giorgio Lingua, u zajedništvu s požeškim dijecezanskim biskupom msgr. Antunom Škvorčevićem, biskupima Đakovačko-osječke crkvene pokrajine, kanonicima požeškog Stolnog kaptola, svećenicima Katedralnog arhiđakonata te pojedinim slojevima vjernika grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?