Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

KUD „Šijaci“ iz Biškupaca u subotu na 27. susretu hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina

KUD „Šijaci“ iz Biškupaca u subotu na 27. susretu hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina

Ovogodišnji program rezultat je selekcije pristiglih video prijava i predstavnika Požeško-slavonske županije koja je jedina uspjela u ovim uvjetima organizirati smotru u sklopu Aurea Festa običaja i kulturne baštine 28. kolovoza

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 171

Hrvatski sabor kulture će ove godine organizirati program 27. susreta hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina u Centru za kulturu Čakovec u subotu 17. listopada s početkom u 17 sati uz poštivanje svih mjera i preporuka Zavoda za javno zdravstvo. 

Ovogodišnji program rezultat je selekcije pristiglih video prijava i predstavnika Požeško-slavonske županije koja je jedina uspjela u ovim uvjetima organizirati smotru u sklopu Aurea Festa običaja i kulturne baštine 28. kolovoza. Selekciju je izvršilo stručno povjerenstvo u sastavu dr. sc. Stjepan Sremac, Katarina Bušić, viša kustosica i Tomislav Habulin, mag. mus.

Sudionici ovogodišnjeg Susreta su uz KUD "Šijaci" Biškupci i KUD "Lipa" Slavetić, KUU "Milan Begović" Vrlika, KUD "Prigorje" Križevci i KUD "Ogranak Seljačke sloge" Posavski Bregi. Svi KUD-ovi nastupaju revijalno, a po prvi puta program će biti streaman putem Facebook stranice HSK-a kako bi bio dostupan i najširoj publici.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?