Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Tekiji d.o.o. isporučena dva vozila u sklopu projekta Aglomeracija Požega

Osim samih radova koji napreduju prema planu, tvrtki Tekija d.o.o. isporučena su dva vozila iz projekta Aglomeracije Požega

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 144

Na području grada Požege u tijeku se radovi na projektu poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture na području Aglomeracije Požega kojim se gradi i rekonstruira sustav odvodnje i vodoopskrbe u vrijednosti od 91.739.804,27 kuna. Investicija se financira iz sredstava kohezijskog fonda u iznosu od 72,12 % te nacionalnih izvora financiranja u iznosu od 27,88 %. Radove izvodi zajednica gospodarskih subjekata sastavljena od tvrtki Koming d.o.o. Koprivnica, Promet građenje d.o.o. Požega te Niskogradnja Marjanović d.o.o. Kaptol.

Osim samih radova koji napreduju prema planu, tvrtki Tekija d.o.o. isporučena su dva vozila iz projekta Aglomeracije Požega i to specijalno vozilo s kamerom za inspekciju stanja cjevovoda kanalizacijskog sustava vrijedno 1.481.250,00 kuna bez PDV-a (isporučeno u svibnju 2020. godine), te vozilo za čišćenje nečistoća iz kanalizacijskog sustava te njihovo transportiranje, pražnjenje sadržaja septičkih jama i odvoz njihovog sadržaja do UPOV-a vrijedno 2.702.812,50 kuna bez PDV-a čija je isporuka izvršena dana 5. listopada 2020. godine. Vozilo je uručeno djelatnicima Tekije d.o.o., Sektoru vodnih usluga, odjelu odvodnje, uz nazočnost predsjednika skupštine Tekije d.o.o. i zamjenika gradonačelnika Grada Požege Maria Pilona.

Oba vozila isporučila je tvrtka Gradatin d.o.o. iz Zagreba.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?