Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Restoran Schon Blick iz Vetova uvršten među 100 vodećih restorana – Restaurant Croatica

Plaketu je jučer na brodu Marina u Rijeci ispred restorana Schon Blick preuzela direktorica Anita Marić Miličević

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Schon Blick
Datum:
Broj pregleda: 893

Restoran Schon Blick iz Vetova uvršten je među 100 vodećih restorana – Restaurant Croatica u 2019. godini, na temelju preporuka gostiju i struke. S obzirom na to da je izborom bilo obuhvaćeno 2.500 restorana u Hrvatskoj, Schon Blick je svrstan među 4% najboljih hrvatskih restorana.

Projekt „100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica“ provodi se u kontinuitetu već 25 godina i najstariji je nacionalni brand oznake kvalitete u ugostiteljstvu. Izdana je i knjiga Restaurant Croatica: 100 vodećih restorana i njihovi recepti 2020/21 te izrađene naljepnice za ulazna vrata koje će gostima dati do znanja da je restoran Schon Blick među vodećim hrvatskim restoranima, ali sadrže i QR kod koji vodi na on-line izdanje knjige.

Plaketu je jučer na brodu Marina u Rijeci ispred restorana Schon Blick preuzela direktorica Anita Marić Miličević.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?