Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Obnovljeni Dom DVD-a Buk služit će cijelom selu

Jedna od devet zgrada javnog sektora na području Grada Pleternice koja prolazi energetsku obnovu je i ona Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buk

Autor: Promo
Fotografija: Promo
Datum:
Broj pregleda: 214

U sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora (KK.04.2.1.04.) prijavljena je i odobrena energetska obnova devet zgrada javnog sektora sa područja Grada Pleternice. Vrijednost svih devet projekata iznosi 5.069.504,09 kn od čega EU sufinanciranje iznosi 3.105.681,43 kn.

Jedna od devet zgrada javnog sektora na području Grada Pleternice koja prolazi energetsku obnovu je i ona Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buk. Radove je obišla gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

00:29 Antonija Jozić

Zapovjednik društva Franjo Leist i predsjednik DVD-a Buk Vinko Jušić zahvalili su gradonačelnici i Gradu Pleternici što su prepoznali potrebe ovog mjesta, jer Dom služi cijelom selu.

00:29 Vinko Jušić

Provedba svih mjera energetske obnove izravno će doprinijeti smanjenju potrošnje energije u zgradama te oslobađanju sredstava za kvalitetniji sustav društvenog djelovanja. Korisnici zgrada dobit će ugodnije mjesto za boravak, a istovremeno će porasti svijest o važnosti korištenja mjera energetske učinkovitosti, racionalnijem gospodarenju energijom te smanjenju emisije CO2 u okoliš.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?