Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Trenutni radovi na Razvoju vodokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Pleternica

Izgradnja i rekonstrukcija sustava odvodnje aglomeracije Pleternica podijeljena je u 7 faza

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 252

Izgradnja i rekonstrukcija sustava odvodnje aglomeracije Pleternica

podijeljena je u 7 faza:

Trenutno se radovi izvode na više lokacija i faza uz angažman većeg broja ljudi i strojeva.

Faza 2:      Dervišaga, Kuzmica, Srednje Selo, Viškovci, Blacko

Radi se na postavljanju tlačnog voda u Dervišagi gdje se postavlja tlačni vod promjera 160 mm. Izgrađeno je 916 m tlačnog voda Vrijednost ugovorenih radova za fazu 2 je 34.617.848,74 kn. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja d.o.o. Požega.

Faza 6:      Novoselci - Trapari

Radi se na izgradnji kolektorskog sustava u Novoselcima i Traparima gdje se postavlja gravitacijski vod promjera 250 mm i 300 mm. Izvedeno je 3.823 m gravitacijskog i 103 m tlačnog voda. Vrijednost ugovorenih radova za fazu 6 iznosi 1.357.183,28 kn. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja d.o.o. Požega.

Trenutno se izvode radovi ispitivanja i sanacijskih radova izgrađenog kolektora u Traparima te određivanje lokacija kućnih priključaka i izgradnja u Novoselcima.

Gravitacijski vod Novoselci

Gravitacijski vod Novoselci

Faza 4:      Bzenica, Sulkovci

Radi se na postavljanju kolektorskog sustava u Bzenici i Sulkovcima gdje se postavlja gravitacijski vod promjera 300 mm. Izvedeno je 2873 m gravitacijskog i 500 m tlačnog voda. Vrijednost ugovorenih radova za fazu 4 iznosi 19.523.153,97 kn. Radove izvodi tvrtka Presoflex gradnja d.o.o. Požega.

Gravitacijski vod Sulkovci

Gravitacijski vod Sulkovci

Gravitacijski vod Sulkovci

Gravitacijski vod Sulkovci

Uz navedene radove po fazama treba napomenuti da su aktivna gradilišta i na fazama 3 – Jakšić te na fazi 7 Blacko – Viškovci. Uz postavljanje kolektorskog sustava definiraju se i mjesta kućnih priključaka za domaćinstva. Nakon završetka izrade izvedbenih projekata očekuje se otvaranje radova na ostalim fazama od kojih se uskoro otvara Izgradnja kolektorske mreže naselja Gradac. Od ukupno ugovorenih 44.650 m kolektorskog sustava do sada je izvršeno 10.600 m (23,3%).

Naručitelj: Tekija d.o.o., Vodovodna 1, 34000 Požega

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?