Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana 7. Međunarodna konferencija Vallis Aurea

Sedma po redu Međunarodna konferencija Vallis Aurea, u organizaciji Veleučilišta u Požegi i znanstvene organizacije DAAAM International iz Beča, održana je danas u posebnim uvjetima prilagođenima epidemiološkim mjerama

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 449

Sedma po redu Međunarodna konferencija Vallis Aurea, u organizaciji Veleučilišta u Požegi i znanstvene organizacije DAAAM International iz Beča, održana je danas u posebnim uvjetima prilagođenima epidemiološkim mjerama. Ove godine suorganizatori konferencije bili su Hrvatska gospodarska komora i udruga EHEDG. Do sada je u zbornicima radova objavljeno preko 750 radova iz više od 15 zemalja svijeta, te je suradnja nastavljena i u istoimenom znanstvenom časopisu citiranom u bazama podataka. Recenzenti u odborima su znanstvenici iz dvadesetak zemalja Europe, Azije i Amerike. Područja istraživanja su društvene, tehničke, biotehničke i druge znanosti.

Zamjenika gradonačelnika Požege Ferdinanda Trohu da vas pozdravi s nekoliko riječi.

00:35 Ferdinand Troha

Ispred suorganizatora Hrvatske gospodarske komore obratio se direktor HGK Županijske komore Požega Marko Dumančić.

00:57 Marko Dumančić

I naravno ispred Veleučilišta u Požegi obratit će se doc.dr.sc. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj i zamjenik dekana.

00:33 dr.sc. Berislav Andrlić

Među gostima konferencije bili su s Ekonomskog fakulteta Zagreb dekan prof.dr.sc. Jurica Pavičić te prodekan za nastavu Izv.prof.dr.sc. Božidar Jaković, a s Veleučilišta u Vukovaru prodekan za poslovanje i suradnju s gospodarstvom dr.sc. Slobodan Stojanović te prodekanica za nastavu i studente mr.sc. Darija Ivanković.

Plenarni predavači su ove godine bili profesor Dr.sc. počasni doktor više obrazovnih ustanova Branko Katalinic, Predsjednik  DAAAM International Vienna, koji je putem video veze govorio na aktualnu temu „COVID-19 kao šansa za bolji svijet“ dok je predavanje održala izvanredna profesorica dr. sc. Đurđica Ačkar s Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek na temu „Utjecaj palminog i kokosovog ulja u proizvodnji čokolade u kugličnom mlinu“.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?