Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Raspisan poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2021. godini

Raspisan poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2021. godini

Grad Požega raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2021. godini koji se odnosi na programe, odnosno projekte u kulturi, predškolskom odgoju i obrazovanju, zdravstvu i socijalnoj skrbi, na projekte udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te na programe i projekte ostalih udruga građana

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 162

Grad Požega raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2021. godini koji se odnosi na programe, odnosno projekte u kulturi, predškolskom odgoju i obrazovanju, zdravstvu i socijalnoj skrbi, na projekte udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te na programe i projekte ostalih udruga građana.

1. PROGRAMI/PROJEKTI U KULTURI - Ovaj Javni poziv odnosi se na javne potrebe za koje se sredstva osiguravaju u Proračunu Grada Požege za 2021. godinu, odnosno za programe i projekte udruga građana iz područja kulture: programi udruga građana u kulturi od interesa za Grad, glazbene, filmske, književne i scenske djelatnosti, programi za zadovoljavanje kulturnih potreba djece i mladih, programi kulture nacionalnih manjina, znanstveno-istraživački skupovi i popratna izdanja na području kulture, te programi kulturnih manifestacija.

2. PROGRAMI/PROJEKTI PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA, ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI TE OSTALIH UDRUGA GRAĐANA - odnosi se na programe djelovanja mladih i za mlade Grada Požege, programe humanitarnih udruga i udruga osoba s invaliditetom, projekti iz područja zdravstva i socijalne skrbi od interesa za Grad Požegu, zatim programi koji pridonose ljudskim i manjinskim pravima, programi za zaštitu životinja, kao i programi ostalih udruga i društava građana

3. PROGRAMI/PROJEKTI UDRUGA PROIZAŠLIH IZ DOMOVINSKOG RATA I RATNIH STRADALNIKA

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju sve udruge građana koje su registrirane, te koje djeluju na području Grada Požege. Rok za prijave 22. listopada 2020. Dodatne informacije u svezi provođenja ovoga Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za samoupravu Grada Požege, na telefon, broj: 034/311-304 i 034/311-332 ili u Upravnom odjelu za samoupravu, soba broj 13.

Više informacija i javne pozive pogledajte ovdje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?