Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Nema više oronulosti Gimnastičke dvorane Sokol

Radovima je izvršena zamjena postojeće stolarije i ugradnja nove vanjske stolarije, čime se postiže povećanje toplinske zaštite vanjskih zidova građevine i povećanje toplinske zaštite krovne konstrukcije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 337

Završeni su radovi na energetskoj obnovi Gimnastičke dvorane Sokol u Požegi. Radovima je izvršena zamjena postojeće stolarije i ugradnja nove vanjske stolarije, čime se postiže povećanje toplinske zaštite vanjskih zidova građevine i povećanje toplinske zaštite krovne konstrukcije. Obišao ih je gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:51 Darko Puljašić

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 2 milijuna kuna, od čega su bespovratna sredstva 1.1 milijun kuna, a dolaze iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom energetske obnove se također sufinancira izrada projektne dokumentaciju za energetsku obnovu zgrade, stručni nadzor građenja, provedba energetskog pregleda i izrada energetskog certifikata nakon energetske obnove, usluga upravljanja projektom i administracije te promidžba i vidljivost. Izvođač radova je tvrtka L projekt, a ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi 1.1 milijun kuna. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?