Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pleternica: Potpisani COVID-ugovori – dvije nove tvrtke u zoni

U sklopu održavanja sajma lokalnih proizvoda i prezentacije mjera iz Programa razvoja gospodarstva potpisani su i ugovori vezano za potpore koje isplaćuje Grad Pleternica za očuvanje radnih mjesta. Ugovore su potpisali vlasnici i direktori obrta i poduzeća s područja Grada Pleternice, a nakon provedenog natječaja

Autor: RVA/Grad Pleternica
Fotografija: RVA/Grad Pleternica
Datum:
Broj pregleda: 430

U sklopu održavanja sajma lokalnih proizvoda i prezentacije mjera iz Programa razvoja gospodarstva potpisani su i ugovori vezano za potpore koje isplaćuje Grad Pleternica za očuvanje radnih mjesta. Ugovore su potpisali vlasnici i direktori obrta i poduzeća s područja Grada Pleternice, a nakon provedenog  natječaja.

Grad Pleternica, kao grad povoljnog poslovnog okruženja, stoji uz svoje obrtnike i poduzetnike nastojeći očuvati svako radno mjesto ugroženo gospodarskom situacijom vezanom za pojavu epidemije COVID-19 virusa. Osim ovih potpora našim obrtnicima i poduzetnicima na raspolaganju su i potpore iz Programa razvoja gospodarstva putem objavljenog javnog natječaja. S ponosom ističem da smo nedavno sklopili i ugovore o prodaji zemljišta u našoj zoni s dvije tvrtke, tvrtkama Agronom d.o.o. i Genox d.o.o. čije investicije očekujemo ove i sljedećih godina – izjavila je gradonačelnica Jozić tom prilikom.

Potpisivanje 36 ugovora održano je u dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica, a njihova vrijednost je nešto manja od 100.000 kuna. Očekuje se potpis još 18 ugovora na iznos od 60.000 kuna, a projekcije su da će se u okviru ovog natječaja potpisati 92 ugovora ukupne vrijednosti preko 350.000 kuna.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?