Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Intenzivno se provode edukacije u sklopu projekta Export - expert

Intenzivno se provode edukacije u sklopu projekta Export - expert

Tijekom srpnja krenula su osposobljavanja za knjigovodstvene poslove za obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sklopu projektu „Export-expert“. U 22 dana, koliko traje osposobljavanje, sudionici će steći znanja o otvaranju OPG-a, vođenju jednostavnog knjigovodstva, prijavama i odjavama radnika u radni odnos, te pripremama dokumentacije za dobivanje državnih poticaja.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 224

Tijekom srpnja krenula su osposobljavanja za knjigovodstvene poslove za obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sklopu projektu „Export-expert“. U 22 dana, koliko traje osposobljavanje, sudionici će steći znanja o otvaranju OPG-a, vođenju jednostavnog knjigovodstva, prijavama i odjavama radnika u radni odnos, te pripremama dokumentacije za dobivanje državnih poticaja. U sklopu projekta tijekom 2019. godine održane su edukacije za razvoje mekih vještina sudionika i to razvoj personalnih vještina, efikasno upravljanje stresom, kvalitetno upravljanje vremenom, lobiranje i pregovaranje.

 

 

Početkom ove godine održana su verificirana osposobljavanja za Upravljanje projektnim ciklusom putem kojih su sudionici stekli osnovna znanja o pisanju projekata. Posebna pažnja usmjerena je na pripremu detaljnog poslovnog plana specificirajući potrebna ulaganja i željene rezultate, pripremu proračuna, vođenje podataka o provedbi projekta (aktivnostima i financijama), te pripremu periodičnih izvještaja relevantnim institucijama, kao i praćenje napretka. Također, održana su osposobljavanja za poslove Internet marketinga i prodaje. Osposobljavanjem su sudionici stekli znanja o društvenim mrežama, naučili oblikovati sadržaj za društvene mreže, osmisliti komunikaciju, definirati proračun i voditi oglašivačke kampanje, te analizirati njihovu uspješnost.

 

 

Do kraja projekta održat će se još osposobljavanja za Voditelja ruralnog turizma i za Turističkog animatora, te ako epidemiološki uvjeti budu dopuštali, studijsko putovanje u Republiku Sloveniju.

 

 

Nositelj projekta „Export-expert“ je Grad Požega, a cilj mu je programskim aktivnostima te dodatnim znanjima i vještinama povećati zapošljivost otežano zapošljivih skupina u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, a vrijednost mu je 1.379.665,23 kuna.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?