Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Komunalac Požega: raspisani javni natječaji za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici

Komunalac Požega: raspisani javni natječaji za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici

Riječ je o poslovnim prostorima koji su neuređeni, a koje će Komunalac Požega d.o.o. urediti nakon sklapanja ugovora o zakupu.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 228

Komunalac Požega d.o.o. donio je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici. Predmet natječaja su poslovni prostori u vlasništvu Komunalca koji se daju u zakup i to poslovni prostori: lokal broj 13 površine 58,30 m² s posebnim ulazom (bivša mesnica) i lokal broj 15 površine 42,20 m² s posebnim ulazom (bivša ribarnica). Početna cijena za lokal broj 13 iznosi 4,20 eur/m² bez PDV-a, dok je za lokal broj 15 početna cijena 3,5202 eur/m² bez PDV-a.

Postupak javnog natječaja provodi Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora koje se imenuje posebnim rješenjem. Riječ je o poslovnim prostorima koji su neuređeni, a koje će Komunalac Požega d.o.o. urediti nakon sklapanja ugovora o zakupu. Također, isti se u zakup daju neopremljeni i namijenjeni su za djelatnosti određene namjenom Gradske tržnice utvrđenom Općim uvjetima obavljanja komunalne usluge javne tržnice na malo (Tržni red) od 4. veljače 2019. godine. Poslovni prostor dat će se u zakup ponuditelju koji ponudi najvišu cijenu i to na vrijeme od najmanje 30 mjeseci. Prostore je moguće razgledati radnim danom od 7 do 13 sati uz prethodnu najavu na Gradskoj tržnici na telefon 034 272 685.

Dodatne informacije pogledajte na internetskim stranicama Komunalca Požega.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?