Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Redovite letačke aktivnosti Eskadrile lovačkih aviona HRZ-a

Redovite letačke aktivnosti Eskadrile lovačkih aviona HRZ-a

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će danas u vremenu od 13 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 193

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije.

 

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će danas u vremenu od 13 do 16 sati  provoditi redovite letačke aktivnosti  tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

 

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?