Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

PROMO: Dovršena je “Energetska obnova zgrade ŠRC Buk”

PROMO: Dovršena je “Energetska obnova zgrade ŠRC Buk”

Dovršena “Energetska obnova zgrade ŠRC Buk” čija je vrijednost 633.483,66 kn

Autor: RVA/Grad Pleternica
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 472

Dovršena je “Energetska obnova zgrade ŠRC Buk” čija je vrijednost 633.483,66 kn,prilikom čega je ostvareno EU sufinanciranje u iznosu od 395.285,82 kn. 

Izvedeni su tako radovi energetske obnove koji su obuhvaćali povećanje toplinske zaštite krova iznad grijanog prostora, povećanje toplinske zaštite vanjskog zida, zamjenju vanjske stolarije te ugradnju novog visokoučinkovitog sustava grijanja na pelete.

Prilikom projektiranja odlučili smo se da prvo prijavljujemo projekte onih nogometnih klubova koji su u većem rangu, Buk je tada, a i sada igra u 1. županijskoj nogometnoj ligi pa stoga i ovakvim promišljanjem pokazujemo da valoriziramo rad i trud onih najuspješnijih – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Osim navedenih mjera, projekt uključuje i aktivnosti izrade glavnog projekta energetske obnove sa pripadajućim elaboratima, energetski pregled i certifikat prije i nakon obnove, stručni nadzor građenja, upravljanje projektom te promidžbu i vidljivost projekta.

Korisnici prostora obuhvaćenog obnovom su itekako zadovoljni novim uvijetima.

Atmosfera u klubu je puno bolja jer je svima veće zadovoljstvo biti u ovakvim prostorijama, nisu ni stare bile loše, ali ovo je jedna nova dimenzija za rad u našem klubu – rekao je Daniel Hel uz zahvalu Gradu Pleternici na učinjenome.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?