Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ministar Ćorić otvorio novi poslovni krug Komunalca Požega

Novi poslovni krug Komunalca Požega u Industrijskoj ulici u Požegi otvorio je danas ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, u pratnji gradonačelnika Požege Darka Puljašića te direktora tvrtke Komunalac Požega Josipa Viteza

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 573

Novi poslovni krug Komunalca Požega u Industrijskoj ulici u Požegi otvorio je danas ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, u pratnji gradonačelnika Požege Darka Puljašića te direktora tvrtke Komunalac Požega Josipa Viteza. Riječ je investiciji vrijednoj oko 8,7 milijuna kuna na građevinskoj čestici površine 8.700 m2, sa zgradom veličine 935 m2, nadstrešnicama i skladišnim prostorima. Radove su izvele požeške tvrtke Magma i Presoflex gradnja.

Direktor Josip Vitez ističe da je ova investicija, uz susjedno reciklažno dvorište, temelj za dosezanje zadanih ciljeva razvrstavanja otpada. Najavio je izgradnju kompostane te reciklažnog dvorišta građevinskog otpada koje planiraju kandidirati do kraja godine.

Evo što je prigodom otvorenja rekao gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:31 Darko Puljašić

Ministar Ćorić dodaje da su Požeško-slavonska županija te gradovi i općine s područja županije po mnogo čemu primjer dobrog gospodarenja otpadom te im je na tome čestitao.

00:37 Tomislav Ćorić

Novi radni prostor blagoslovio je župnik župe sv. Terezije Avilske Mladen Štivin, a uz navedene, otvorenju su nazočni bili brojni dužnosnici s područja Požeško-slavonske županije, predstavnici izvođača radova, djelatnici Komunalca Požega i drugi gosti.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?