Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

LORA Požega: prijavite se za besplatne radionice na temu energetske obnove obiteljskih kuća

Sa zaprimanjem prijava Fond službeno započinje 1. rujna ove godine, a kako bi se mogli kandidirati na javni poziv, građani moraju zadovoljili određene uvjete. Upravo u tom dijelu pomoći će im LORA, Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 360

Kao što je početkom godine najavio ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, prvi put nakon 2015. ponovno je raspisan javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje mjera energetske obnove obiteljskih kuća na području Republike Hrvatske. Sa zaprimanjem prijava Fond službeno započinje 1. rujna ove godine, a kako bi se mogli kandidirati na javni poziv, građani moraju zadovoljili određene uvjete. Upravo u tom dijelu pomoći će im LORA, Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega, koja će organizirati informativne radionice kako bi svim zainteresiranim sugrađanima prezentirala spomenuti poziv te pomogla u postupku prijave.

Na tu je temu danas održana konferencija za medije kojoj su prisustvovali gradonačelnik Požege Darko Puljašić i ravnateljica Lokalne razvojne agencije Požega Andreja Menđel.

00:38 Darko Puljašić

Više o radionicama, načinu prijave i ostalim aktivnostima rekla je ravnateljica Menđel.

00:47 Andreja Menđel

S obzirom na trenutnu nepovoljnu epidemiološku situaciju, broj sudionika na radionicama bit će ograničen na 15, a broj radionica ovisit će o broju zainteresiranih građana. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na broj telefona 270-203 i na e-mail: lo-ra@pozega.hr i to od danas, 2. srpnja pa sve do 17. srpnja, dok će se prva radionica održati u četvrtak 9. srpnja. Do kraja mjeseca će pokušati organizirati i suradnju s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sva ona specifična pitanja građana, o čemu će na vrijeme informirati javnost. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?