Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Očistite dimnjake na vrijeme!

Očistite dimnjake na vrijeme!

Pozivaju se građani da se u ljetnim mjesecima obrate Dimnjačarskoj službi i rezerviraju na vrijeme termin čišćenja dimnjaka pozivom na broj 099/810 5936.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 295

Požari, eksplozije, trovanja ugljičnim monoksidom, čak i sa smrtnim ishodima, posljedice su neredovitog čišćenja dimnjaka. Stoga se na vrijeme pobrinite da do ovakvih posljedica ne dođe. Odlukom o obavljanju dimnjačarskih poslova Grad Požega je propisao rokove pregleda, čišćenja i kontrole dimovoda i uređaja za loženje te dimnjačarske poslove za područje Grada Požege povjerio komunalnom poduzeću Komunalac Požega d.o.o.

 

 

- Zbog pojavnosti koronavirusa u Republici Hrvatskoj i mjera Stožera civilne zaštite RH, tijekom ožujka i travnja djelatnici Dimnjačarske službe Komunalca Požega d.o.o. bili su spriječeni izlaziti na teren i obavljati preglede i čišćenja dimovodnih objekata. Pozivamo stoga građane da se u ljetnim mjesecima obrate Dimnjačarskoj službi i rezerviraju na vrijeme termin čišćenja dimnjaka pozivom na broj 099/810 5936. Liste čekanja već postoje pa pravovremenim pozivom spriječite duže čekanje i čišćenje dimnjaka u posljednji trenutak. – poručuju iz požeškog Komunalca.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?