Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policijski službenici PU požeško-slavonske održali virtualno predavanje na temu sigurnog korištenja interneta

Policijski službenici PU požeško-slavonske održali virtualno predavanje na temu sigurnog korištenja interneta

Policijski službenici PU požeško-slavonske u Osnovnoj školi Antuna Kanižlića u Požegi putem platforme e-obrazovanja navedene škole, uz sudjelovanje učitelja informatike Igora Soldića, održali su virtualno predavanje učenicima sedmih i osmih razreda na temu sigurnog korištenja interneta te putem prezentacije učenike upoznali s dobrim i upozorili na loše pojave koje mogu nastati uporabom mobilnih mreža i aplikacija, a sve kako bi se smanjila mogućnost kaznenih djela putem interneta na štetu djece, ali i međusobnog nasilja putem interneta.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 161

Policijski službenici PU požeško-slavonske u Osnovnoj školi Antuna Kanižlića u Požegi putem platforme e-obrazovanja navedene škole, uz sudjelovanje učitelja informatike Igora Soldića, održali su virtualno predavanje učenicima sedmih i osmih razreda na temu sigurnog korištenja interneta te putem prezentacije učenike upoznali s dobrim i upozorili na loše pojave koje mogu nastati uporabom mobilnih mreža i aplikacija, a sve kako bi se smanjila mogućnost kaznenih djela putem interneta na štetu djece, ali i međusobnog nasilja putem interneta. Također su prikazana dva kraća edukativna filma vezana za internet i mobitel.

 

 

Policijski službenici PU požeško-slavonske su putem platforme e-obrazovanja održali virtualno predavanje na temu sigurnog korištenja interneta. Predavanje je održano povodom obilježavanja Međunarodnog dana nestale djece čija je ovogodišnja kampanja usmjerena na zaštitu djece protiv online groominga, odnosno na podizanje svijesti o opasnostima uspostave odnosa povjerenja i emocionalne povezanosti između djece ili mlade osobe i odrasle osobe putem komunikacijskih tehnologija s ciljem njihova vrbovanja i iskorištavanja u seksualne svrhe, a dio je i cjelogodišnjeg programa preventivnih aktivnosti koje Policijska uprava požeško-slavonska provodi u školama na ovu temu.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?