Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Enver Moralić od 1.lipnja na funkciji predsjednika Uprave Kutjeva d.d.

Enver Moralić od 1.lipnja na funkciji predsjednika Uprave Kutjeva d.d.

Jutros je na stranicama Zagrebačke burze objavljena obavijest o promjenama na čelu Kutjeva d.d. Kako se i pretpostavljalo, na mjesto predsjednika Uprave, kao većinski vlasnik, zasjeo je Enver Moralić.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 931

Kutjevo d.d. obavještava investicijsku javnost i medije da je predsjednik Uprave g. Zlatko Romić s danom 31.05.2020. podnio ostavku na funkciju predsjednika Uprave iz osobnih razloga te da je predsjednik Nadzornog odbora g. Enver Moralić podnio ostavku na funkciju predsjednika Nadzornog odbora radi prelaska na novu funkciju u Društvu nespojivu s članstvom u nadzornom odboru također s danom 31.05.2020. godine – navodi se u obavijesti o promjenama u sastavu Uprave i Nadzornog odbora koja je dostavljena Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga i Zagrebačkoj burzi d.d. u kojoj se nadalje navodi kako je sukladno navedenom Nadzorni odbor Kutjeva d.d. donio 1. lipnja 2020. odluku o imenovanju za predsjednika Uprave g. Envera Moralića iz Zagreba koji je do imenovanja na tu funkciju obnašao funkciju predsjednika Nadzornog odbora.

Kako se nadalje navodi dosadašnji predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Zlatko Romić nastavit će svoju profesionalnu karijeru unutar Grupe Kutjevo.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?