Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dražen Tadijanović novi predsjednik Općinskog odbora SDP-a Kaptol

Dražen Tadijanović novi predsjednik Općinskog odbora SDP-a Kaptol

Nakon što je ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije zbog neaktivnosti raspustio Općinski odbor SDP-a Kaptol, dana 30. svibnja 2020.g. Općinska organizacija Kaptol održala je izbore za predsjednika i tijela organizacije.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 176

Nakon što je ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije zbog neaktivnosti  raspustio  Općinski odbor SDP-a Kaptol,  dana   30. svibnja 2020.g. Općinska organizacija Kaptol  održala je   izbore  za predsjednika i tijela organizacije. 

 

 

Za predsjednika je izabran Dražen Tadijanović (koji je tu dužnost obnašao do 2016.g.) a za potpredsjednika je izabran Dragutin Perić.

Za članove Općinskog odbora su izabrani: Miroslav Draguljić, Zdenko Kanižaj, Vesna Mokri, Adam Perić i Milica Zorić. 

Nakon što su službeno  objavljeni rezultati izbora Općinski odbor je odmah održao  i prvi radni sastanak na kojem su bili prisutni i predsjednik ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije Mitar Obradović i predsjednik GO SDP-a Požega Ivan Vlahović.

 

 

Oni  su čestitali svim  izabranim članovima na imenovanju i ponudili im  podršku u daljnjem radu Organizacije, te su   naglasili   potrebu za aktivnim   radom svih  članova stranke  a naročito u  pripremi za predstojeće parlamentarne izbore. Novi predsjednik Dražen  Tadijanović se zahvalio na imenovanju i naglasio da je prihvatio tu odgovornu dužnost  jer želi jače potaći    stranački  rad  u Kaptolu a naročito ga    intenzivirati   u pripremi za predstojeće parlamentarne  izbore, te  da mu je jedan od ciljeva   pronaći mlađe ljude, uključiti ih u rad stranke kako bi oni  u nekom doglednom vremenu preuzeli    vođenje stranke u Kaptolu. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?