Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Požega predložena Sanela Kovačević

Za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Požega predložena Sanela Kovačević

Kako doznajemo, kandidatkinje su bile sadašnja ravnateljica Sanda Lukić te odgojiteljice Dječjeg vrtića Sanela Kovačević i Marijana Švajda

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2908

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Požega donijelo je 8. svibnja Odluku o raspisivanju natječaja za izbor ravnatelja/ice Dječjeg vrtića Požega na koji su pristigle tri prijave.

Kako doznajemo, kandidatkinje su bile sadašnja ravnateljica Sanda Lukić te odgojiteljice Dječjeg vrtića Sanela Kovačević i Marijana Švajda.

Upravo vijeće sastalo se jučer i s kandidatkinjama obavilo intervju, u kojem su  provjerili znanje vezano uz radno mjesto na koje su se prijavile te snalažljivost, komunikativnost, kreativnost, profesionalne ciljeve i motivaciju za radno mjesto ravnatelja Dječjeg vrtića Požega.

Od pet članova vijeća razgovoru s kandidatima bili su prisutni predsjednik Upravnog vijeća prim.dr.sc. Drago Gašpar te članovi Kristina Turković i Albinko Bagarić, dok predstavnica roditelja Marija Piper Horvat iz obiteljskih razloga nije prisustvovala sjednici, a predstavnica odgojitelja i stručnih suradnika Dječjeg vrtića Požega Ines Dubiel Odoljević je tražila izuzeće od bodovanja, s obzirom na to da je kuma jedne od kandidatkinja.

Nakon provedenog postupka, Upravno vijeće je utvrdilo rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova, na kojoj je prva uvjerljivo bila Sanela Kovačević.

Nakon utvrđivanja rang liste kandidata, prisutni članovi Upravnog vijeća jednoglasno su donijeli Odluku o prijedlogu odgojiteljice Sanele Kovačević za ravnateljicu Dječjeg vrtića Požega. Njihov prijedlog treba potvrditi Gradsko vijeće Grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?