Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Uručene nagrade Županije ovogodišnjim laureatima

Pandemija koronavirusa nije dopustila da se ove godine 810. obljetnica od prvog spomena Požeško-slavonske županije obilježi na svečani način brojnim aktivnostima tijekom travnja. Popuštanjem većine protuepidemijskih mjera, stvoreni su uvjeti da se barem održi najistaknutiji dio svečane sjednice Županijske skupštine – dodjela nagrada ovogodišnjim laureatima

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 513

Pandemija koronavirusa nije dopustila da se ove godine 810. obljetnica od prvog spomena Požeško-slavonske županije obilježi na svečani način brojnim aktivnostima tijekom travnja. Popuštanjem većine protuepidemijskih mjera, stvoreni su uvjeti da se barem održi najistaknutiji dio svečane sjednice Županijske skupštine – dodjela nagrada ovogodišnjim laureatima.

U Županijskoj vijećnici na današnjem primanju nagrađenih, predsjednica Županijske skupštine Josipa Miličević zahvalila je svima koji su kroz stoljeća stvarali ovu sredinu na njihovom doprinosu.

00:45 Josipa Miličević

Povelje zahvalnosti primili su Borislav Černi iz Pakraca, Hrvatske željeznice Putnički prijevoz i Dražen Divjak iz tvrtke Arriva. Godišnja nagrada pripala je dr.sc. Hrvoju Potrebici, prof. i znanstveniku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu; Mariju Kalanu i Mariju Bošnjaku, članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, volonterskim provoditeljima sadržaja projekta „Sat istine“, Kutjevu d.d. iz Kutjeva, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Lipik te Kulturno-umjetničkom društvu „Orljava“ iz Pleternice. Nagradu za životno djelo Požeško-slavonske županije župan Alojz Tomašević uručio je Mariji Bajt za višegodišnji rad i ostvarene rezultate značajne za doprinos u kulturi i očuvanju kulturne baštine Požeško-slavonske županije te za razvoj ukupne zajednice.

Posebnu čestitku uputio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević prisjetivši se povijesti Požeško-slavonske županije.

00:36 Alojz Tomašević

U ime svih laureata na nagradama je zahvalila Marija Bajt, posebno emotivna na nagradi za životno djelo koja joj je dodijeljena.

00:53 Marija Bajt

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?