Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Unos podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade gospodarskim subjektima dostupan putem online obrasca

Unos podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade gospodarskim subjektima dostupan putem online obrasca

Gradsko vijeće Grada Požege donijelo je dana 22. travnja Odluku o oslobađanju od plaćanja komunalne naknade za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19. Kako bismo olakšali našim sugrađanima prijavu podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade omogućena je dostava podataka putem online obrasca.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 497

Gradsko vijeće Grada Požege donijelo je dana 22. travnja Odluku o oslobađanju od plaćanja komunalne naknade za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19. Kako bismo olakšali našim sugrađanima prijavu podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade omogućili smo dostavu podataka putem online obrasca za prijavu GRAD POŽEGA – FORMA ZA PRIJAVU.

Molimo gospodarske subjekte da podatke unesu do 15. lipnja 2020. godine. Ukoliko imate problema s prijavom traženih podataka obratiti se Gradu Požegi na mail:pavo.stimac@pozega.hr.

Podsjetimo, gospodarski subjekti koji su obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti, a koji su obustavili obavljanje poslovne djelatnosti, temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja (NN, broj: 32/20.), oslobodit će se u potpunosti obveze plaćanja komunalne naknade, za mjesec travanj, svibanj i lipanj 2020. godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?