Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Nepoznati vandali uništili klupe na šetnici uz Orljavu

Nepoznati vandali uništili klupe na šetnici uz Orljavu

Ovim putem apeliramo na naše sugrađane da čuvaju javnu imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama Grada. Prijave su moguće na broj telefona 034/311 300 ili na e-mail adresu info@pozega.hr, kao i u Policijsku postaju Požega.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 522

Grad Požega iz godine u godinu ulaže značajna sredstva za uređenje javnih površina. Parkovi, šetnice, dječja igrališta, klupe i kante za otpad uređuju se i održavaju kako bi našim sugrađanima život bio što ugodniji. Nažalost, sve smo češće svjedoci skandaloznog i divljačkog ponašanja koje je još jednom kulminiralo u noći s 18. na 19. svibnja kada su nepoznati vandali uništili klupe na šetnici uz rijeku Orljavu u Babinom viru. Počinjena je veća materijalna šteta, a policijski očevid je u tijeku.

 

 

Uz sve napore koje ulažemo kako bismo očuvali kulturno nasljeđe našega grada te da isto, kroz rad na projektima, unaprijedimo i damo mu novu vrijednost koja će doprinijeti kvaliteti života svih građana, susrećemo se nažalost i s onima između nas koji imaju drugačije potrebe i porive. Klupe će biti popravljene, šteta sanirana, ali kako promijeniti svijest onih koji su sposobni napraviti ovako nešto? U svakom slučaju, reagirat ćemo brzo i odlučno kako bismo ovakve i slične situacije pokušali izbjeći u budućnosti.

 

 

Ovim putem apeliramo na naše sugrađane da čuvaju javnu imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama Grada. Prijave su moguće na broj telefona 034/311 300 ili na e-mail adresu info@pozega.hr, kao i u Policijsku postaju Požega.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?