Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ponovo radi zatvoreni dio, nova organizacija na otvorenom dijelu

Gradska tržnica Požega od danas, 4. svibnja, ima novu organizaciju rada – ponovo je u funkciji zatvoreni dio tržnice, a štandovi s voćem i povrćem te rasadom smješteni su i na otvorenom prostoru u Sokolovoj ulici

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 488

Gradska tržnica Požega od danas, 4. svibnja, ima novu organizaciju rada – ponovo je u funkciji zatvoreni dio tržnice, a štandovi s voćem i povrćem te rasadom smješteni su i na otvorenom prostoru u Sokolovoj ulici.

U zatvorenom i otvorenom dijelu tržnice svoje proizvode ponudilo je oko 40 prodavača. Ovom organizacijom oslobođen je i prostor parkirališta iza Gradske kuće, jer zelena tržnica na otvorenom sada je smještena u produžetku stare tržnice. Sve je u skladu s epidemiološkim preporukama kojih se moraju pridržavati i kupci i prodavači, pojasnio nam je načelnik Stožera CZ Grada Požege i zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

-U razgovoru i s proizvođačima i s kupcima, a i zbog prometa u gradu, došli smo do rješenja kojim smo željeli kvalitetnije prilagoditi okolnostima sustav prodaje na gradskoj tržnici. Od danas je ponovo u funkciji zatvoreni dio tržnice. Djelatnici Komunalca d.o.o. napravili su sve u skladu s preporukama Stožera CZ s nacionalne razine – klupe su razdvojene na razmak od 3 do 4 metra, između kupaca je omogućen razmak od 2 metra, a označeni su i smjerovi kretanja te je obavezna dezinfekcija ruku. U zatvoreni dio tržnice smjestili smo 21 prodajno mjesto, a imamo tu i tri prodavaonice s mesom, četiri proizvođača jaja te tri proizvođača mliječnih proizvoda i svi su smješteni u odvojene prostore. Na prostoru otvorenog dijela tržnice organizirali smo smještaj za još više od 20 proizvođača koji prodaju povrće, voće i rasadu. S današnjim danom ukupno smo osigurali oko 50 prodajnih mjesta za isto toliko obiteljskih gospodarstava i proizvođača, privatnih tvrtki i obrta. - rekao je Pilon.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?