Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Gradski muzej Požega slijedi trendove modernih muzeja - prošetajte virtualnim izložbama

Gradski muzej Požega slijedi trendove modernih muzeja - prošetajte virtualnim izložbama

Zbog novonastale situacije i zabrane posjećivanja izložbi Gradski muzej Požega je odlučio da svim zainteresiranima ipak omogući da pogledaju naše dvije aktualne izložbe: „Braća po oružju – elite željeznog doba“ Arheološkog muzeja iz Zagreba te kolektivnu izložbu slika 5. likovne kolonije „Vila Velebita“ u Požegi 2019. godine.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 198

Zbog novonastale situacije i zabrane posjećivanja izložbi Gradski muzej Požega je odlučio da svim zainteresiranima ipak omogući da pogledaju naše dvije aktualne izložbe: „Braća po oružju – elite željeznog doba“ Arheološkog muzeja iz Zagreba

(https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=RXztRkSK2j8&feature=emb_logo) te kolektivnu izložbu slika 5. likovne kolonije „Vila Velebita“ u Požegi 2019. godine (https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=eWaQSgHCQGw&feature=emb_logo).

Podsjećamo da izložba „Braća po oružju“ govori i o povijesti našeg kraja, odnosno o nalazima s arheološkog lokaliteta iz starijeg željeznog doba iznad Kaptola, jednog od najznačajnijih staroželjeznih središta Europe te o nalazima s Kapiteljske njive kraj Novog mesta u Sloveniji.

Isto tako obavještavamo ovim putem i sve ljubitelje naše lokalne povijesti kao i nastavnike povijesti da gotovo svakodnevno na facebook stranici našeg Muzeja mogu pratiti povijesne događaje koji su se dogodili na određeni dan u prošlosti.

Iskoristimo ove vrijeme zabrane socijalnih kontakata da se upoznamo s bogatom poviješću i kulturom naše Zlatne doline, prenosimo to našim mlađim generacijama, dijelimo to putem društvenih mreža te na taj način budimo aktivni sudionici kulture baštine našeg grada i cijele Požeštine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?