Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Clarum nagradio svoje djelatnike koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu građana

Clarum nagradio svoje djelatnike koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu građana

Za njihove izuzetne rezultate i pridržavanje pojačanih higijenskih mjera tvrtka ih je nesebičnom gestom odlučila nagraditi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 950

Poznati hrvatski proizvođač tjestenina tvrtka Clarum spremno je dočekala krizu. Već krajem veljače, odmah po pojavi prvog slučaja COVID-19 u Hrvatskoj, započeli su s edukacijama zaposlenika kako bi ih dodatno zaštitili te su se reorganizirali kao bi ispunili sve potrebne mjere protiv širenja virusa. Za njihove izuzetne rezultate i pridržavanje pojačanih higijenskih mjera tvrtka ih je nesebičnom gestom odlučila nagraditi.

Evo što je danas na Facebook stranicama tvrtke Clarum poručio predsjednik uprave Ivan Šimić:

VELIKO HVALA svim djelatnicima tvrtke Clarum, koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu hranom za sve naše građane u ovoj izvanrednoj situaciji epidemije virusa COVID-19.

Kako bi zaštitili svoje djelatnike tvrtka Clarum je već 27.02.2020. godine započela s edukacijama zaposlenika i uvođenjem izvanrednih mjera kako u procesu proizvodnje tako i općenito u poslovanju.
Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike omogućili smo zaštitne maske, rukavice, zaštitne naočale i dezinfekcijska sredstva. Reorganizirali smo proizvodne procese na način da su zaposlenici udaljeni minimalno 2 metra jedan od drugoga.

Također se redovito i pojačano dezinficira sva proizvodna oprema, kolica, transporteri i sve površine u proizvodnji i skladištima. Uvedene su mjere zaštite skladištara koji dolaze u doticaj s kamionima dobavljača, na način da vozači ostaju u svojim kabinama, a nakon dezinfekcije vozila se pristupa utovaru ili istovaru roba.

Trenutačno je proizvodnja šest dana u tjednu organizirana u dvije smjene, između kojih je pola sata pauze, kako ne bi došlo do križanja radnika između smjena i unutar koje se, kao i na kraju radnog dana, provodi provjetravanje, te redovite i pojačane dezinfekcije proizvodnih pogona i drugih radnih prostora u kojima borave zaposlenici.

Zaposlenicima čiji radni zadatci nisu usko vezani uz proizvodnju (Prodaja, Nabava, Marketing), omogućili smo rad od kuće, a ostalom kancelarijskom osoblju omogućili smo da je svaka osoba zasebno sama u uredu tokom radnog vremena.

Cijene svih Clarumovih proizvoda ostale su nepromijenjene.

Kako bi omogućili nesmetanu opskrbu hrvatskog tržišta hranom zaposlenici tvrtke rade pojačano, te je Uprava tvrtke donijela odluku o jednokratnoj novčanoj nagradi svim našim djelatnicima za izuzetne rezultate i pridržavanje pojačanih higijenskih mjera, te osigurala zalihu Clarumovih proizvoda, koja će biti podijeljena svim našim zaposlenicima.

S poštovanjem,

M.Sc. Ivan Šimić, MBA
CEO

OSTANI DOMA!

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?