Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Stigla je Odluka Stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

Stigla je Odluka Stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećan rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1446

Stigla je Odluka Stožera civilne zaštite RH od dana 23. ožujka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećan rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH. Zabrane ne se ne odnose na promet i kretanje nužno za opskrbu, dnevne migracije zaposlenih u službama za pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, zaštitarske službe, zatim za potrebe izvješćivanja javnosti, stanovnika koji zahtjeva hitnu medicinsku skrb, putovanja na posao i posla, ukoliko je ono neophodno, žurne i operativne službe koje sudjeluju u sprječavanju širenja bolesti COVID-19, te zbog vitalnih obiteljskih razloga.

Prilikom ulaska i izlaska s područja nužno je imati valjanu propusnicu. Odluka se primjenjuje od 23. ožujka 2020. godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?