Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Smirujuće vijesti iz Opće županijske bolnice Požega: Nema potvrđenih slučajeva, svi do sada testirani pacijenti su bili negativni

Smirujuće vijesti iz Opće županijske bolnice Požega: Nema potvrđenih slučajeva, svi do sada testirani pacijenti su bili negativni

Bolnica je pripravna za liječenje i skrb o oboljelima od korona virusa, ukoliko takvih bude na području naše županije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1321

U našu redakciju stiglo je slijedeće priopćenje iz Opće županijske bolnice Požega:

„U Općoj županijskoj bolnici Požega do sada nemamo niti jedan potvrđeni slučaj infekcije korona virusom. Svi do sada testirani pacijenti bili su negativni na korona virus.

Bolnica je pripravna  za liječenje i skrb o oboljelima od korona virusa, ukoliko takvih bude na području naše županije.

Građanima poručujemo da s punim povjerenjem u zdravstveni sustav prate upute i da se odgovorno i u potpunosti pridržavaju propisanih pravila ponašanja tijekom ove epidemije.

Molimo građane da bolničke usluge tijekom narednih dana koriste samo u opravdanim i neophodnim slučajevima, a sve kontrolne preglede i dijagnostiku odgode do iza epidemije."

Ravnatelj Opće županijska bolnice Požega

      Prof.dr.sc. Željko Glavić, prim.dr.med.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?