Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Iz Policijske uprave smo dobili službenu potvrdu kršenja mjera samoizolacije te upozorenje svima kojima je ona izrečena

Iz Policijske uprave smo dobili službenu potvrdu kršenja mjera samoizolacije te upozorenje svima kojima je ona izrečena

Pozivaju se građani da sve sumnje u kršenje mjera samoizolacije dojave na brojeve 112 ili 192, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila pozesko-slavonska@policija.hr

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2156

Nakon što smo od načelnika Policijske uprave požeško-slavonske Željka Grgića usmeno doznali da je bilo kršenja mjera samoizolacije, iz Policijske uprave smo tražili i dobili službenu potvrdu te upozorenje svima kojima je izrečena mjera samoizolacije:

Poštovani,

policijski službenici su tijekom ovog vikenda, odnosno od 13. do 15. ožujka, zaprimili četiri dojave građana o mogućim kršenjima mjera samoizolacije na području PU požeško-slavonske te žurno i  detaljno provjerili sve dojave  i prikupili informacije prilikom čega su utvrdili tri slučaja  kršenje mjera samoizolacije  o čemu će obavijestiti Državni inspektorat radi poduzimanja daljnjih mjera.

Policijska uprava požeško-slavonska apelira na sve građane da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite te se pridržavaju svih dosad donesenih uputa i preporuka. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Upozoravaju se osobe kojima je izrečena mjera samoizolacije da se strogo pridržavaju navedene mjere i uputa sanitarnih inspektora, odnosno epidemiologa. Također se pozivaju građani da sve sumnje u kršenje mjera samoizolacije dojave na brojeve 112 ili 192, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila pozesko-slavonska@policija.hr. Policijski službenici će provjeriti svaku dojavu te će se protiv osoba koje ugrožavaju zdravlje drugih ljudi poduzeti zakonom propisane sankcije.

S poštovanjem

PU požeško-slavonska

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?