Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pola stoljeća Glazbene škole Požega obilježava se koncertnim tjednom

Pola stoljeća Glazbene škole Požega obilježava se koncertnim tjednom

Glazbena škola Požega ove godine obilježava 50 godina postojanja

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 182

Glazbena škola Požega ove godine obilježava 50 godina postojanja. Sljedećeg tjedna tu će veliku obljetnicu proslaviti s pet koncertnih dana u nizu. U ponedjeljak 2. ožujka koncert će održati profesori Glazbene škole Požega, u utorak će se predstaviti Predškolski zbor, Dječji zbor Tintilinići, Veliki dječji zbor, Mlađi tamburaški orkestar, komorni sastavi i solisti, u srijedu nastupaju Harmonikaški orkestar, Tamburaški orkestar, Dječji zbor srednjeg uzrasta, komorni sastavi i solisti, u četvrtak 5. ožujka koncert je Puhačkog orkestra, Mješovitog zbora, komornih sastava i solista, dok je u petak 6. ožujka završni svečani koncert tamburaške filharmonije i solista, koji je najavio ravnatelj Glazbene škole Požega Alen Kovačević.

00:57 Alen Kovačević

Koncerti će se održati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega s početkom  u 19,30 sati, a ulaz je slobodan za sve dane. U ožujku će biti izdana i monografija povodom pola stoljeća Glazbene škole te će biti održani koncerti u područnim odjeljenjima Glazbene škole u Pleternici i Kutjevu. Ravnatelj Kovačević na kraju naglašava da Glazbena škola, za razliku od drugih, još uvijek nema problema s brojem učenika, što se donekle ublažava interesom djece iz drugih hrvatskih županija za obrazovanjem u Požegi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?