Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Poduzetništvo se uči od malih nogu, a učeničko zadrugarstvo u tome ima veliku ulogu

„Učenje poduzetničkih vještina u učeničkim zadrugama“ naziv je stručnog skupa koji je prijepodne održan u prostoru požeške Osnovne škole Antuna Kanižlića

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1344

„Učenje poduzetničkih vještina u učeničkim zadrugama“ naziv je stručnog skupa koji je prijepodne održan u prostoru požeške Osnovne škole Antuna Kanižlića.

Organizator skupa bila je Hrvatska udruga učeničkih zadrugarstava, a glavna tajnica udruge Blanka Horvat smatra da je učeničko zadrugarstvo iznimno važno, jer je to jedina proizvodna izvannastavna aktivnost gdje učenici razvijaju poduzetničke vještine od malih nogu.

00:32 Blanka Horvat

Voditeljica podružnice Hrvatske udruge učeničkih zadrugarstava Požeško-slavonske županije Sanja Grbeš predstavila je udrugu.

00:50 Sanja Grbeš

O važnosti razvoja poduzetničkih osobina već kod djece govorila je dr.sc. Katarina Potnik Galić, profesorica s Veleučilišta u Požegi.

00:52 Katarina Potnik Galić

Direktorica Poduzetničkog centra Pleternica Marija Šarić predstavila je primjere dobre prakse.

00:31 Marija Šarić

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?