Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Konferencija „Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija“ – putokaz za odgovorni i održivi turizam

Turistička zajednica Grada Požege u suradnji s HGK – Županijskom komorom Požega, Ministarstvom turizma Republike Hrvatske te Hrvatskom turističkom zajednicom, organizirala je dvodnevnu konferenciju „Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija“, koja se održava danas i sutra u Požegi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 353

Turistička zajednica Grada Požege u suradnji s HGK – Županijskom komorom Požega, Ministarstvom turizma Republike Hrvatske te Hrvatskom turističkom zajednicom, organizirala je dvodnevnu konferenciju „Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija“, koja se održava danas i sutra u Požegi.  Konferencija je osmišljena kao putokaz brendiranja kvalitete u turizmu, odgovornog i održivog turizma u Požeško-slavonskoj županiji. Projekt IQM Destinacija Zlatna Slavonija, u kojem sudjeluju gradovi Požega, Pakrac, Pleternica, Lipik, Kutjevo, Općina Velika i sve turističke zajednice u Požeško-slavonskoj županiji, obuhvaća stotinjak subjekata u prvoj fazi provedbe. Financiraju ga Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma, a na konferenciji su dodijeljeni certifikati te se za sve sudionike projekta provodi dvodnevna edukacija Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija.

Evo što je rekla Silvija Podoljak, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege:

00:48 Silvija Podoljak

O važnosti projekta više je rekla Đurđica Šimičić iz obrta Feel IQM, jedna je od koautorica projekta.

00:51 Đurđica Šimičić

Gradonačelnik Požege Darko Puljašić istaknuo je važnost suradnje gradova i općina s područja Požeško-slavonske županije i cijele Slavonije.

00:47 Darko Puljašić

Do kraja dana koautorica projekta Anamarija Cicarelli iz tvrtke Interligo predstavit će Izazove i uspjeh privatnog smještaja u Zlatnoj Slavoniji, Pero Matić iz tvrtke Dokumentalist Dubrovnik će govoriti o Financijama i ulaganju u turizam Zlatne Slavonije, Vedran Pražen iz Smartinga upoznat će sudionike s praktičnim savjetima u digitalnom marketingu, dok će Izidora Marković Vukadin iz Instituta za turizam govoriti o mjerenju indikatora održivog razvoja.

Drugog dana konferencije Đurđica Šimičić (Feel IQM) govorit će o novim turističkim proizvodima za Zlatnu Slavoniju, a Anamarija Pažin Morović iz Beauty bar j.d.o.o. upoznat će sudionike s aromaterapijom u Zlatnoj Slavoniji. Anamarija Cicarelli malim će iznajmljivačima ponuditi praktične savjete te će na kraju biti predstavljeni planovi za nastavak projekta u 2020. godini. Đurđica Šimičić će predstaviti Planove za nastavak projekta u 2020. godini, dok će konferenciju diskusijom zaključiti u ulozi moderatorice direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?