Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Predstavljene knjige „Prehrana za koju smo stvoreni” i „Postom do zdravlja i dugovječnosti” autora Dalibora Petrinića

Predstavljene knjige „Prehrana za koju smo stvoreni” i „Postom do zdravlja i dugovječnosti” autora Dalibora Petrinića

Sinoć je u prepunoj dvorani Gospodarske komore Požega održano predstavljanje knjiga „Prehrana za koju smo stvoreni” i „Postom do zdravlja i dugovječnosti” autora Dalibora Petrinića uz predavanje "Preuzmi kontrolu nad vlastitim zdravljem, izbjegni debljanje i uspori starenje" u organizaciji ogranka Matice Hrvatske Požega.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 667

Sinoć je u prepunoj dvorani Gospodarske komore Požega održano predstavljanje knjiga „Prehrana za koju smo stvoreni” i „Postom do zdravlja i dugovječnosti”  autora Dalibora Petrinića uz predavanje " Preuzmi kontrolu nad vlastitim zdravljem, izbjegni debljanje i uspori starenje" u organizaciji  ogranka Matice Hrvatske Požega.. Na početku predavanja sve prisutne je pozdravila predsjednica požeškog ogranka Matice Hrvatske prof. Ljiljana Marić i predstavila samog predavača i gosta Dalibora Petrinića

 

 

00:30 Ljiljana Marić

 

Dalibor Petrinić  autor dviju knjiga i voditelj studija za osobne treninge  poznat je po holističkom pristupu vježbanju i prehrani, na predavanju je upozorio da niti jedna restriktivna i selektivna dijeta ne može dugo funkcionirati jer ljudi ne vole da im se nešto brani. Smatra da svatko mora naći svoj ritam jedenja koji mu najviše odgovara i pri tome paziti na podrijetlo te hrane, a istodobno ne namećući niti jedan način prehrane kao univerzalan. Petrinić je pobornik  funkcionalnog treninga i smatra da vježbanje treba biti harmonija uma, tijela i duha

 

00:47 Dalibor Petrinić

 

Naučiti pravilno se hraniti više nije izbor već jedina opcija ako želite spriječiti bolesti, biti aktivni i živjeti što duže u zdravlju i sreći.

 

 

01:18 Dalibor Petrinić

 

Koliko negativne misli utječu na našu prehranu pojašnjava Petrinić.

 

01:30 Dalibor Petrinić

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?